onsdag 9 juni 2021

Kvällsdopp....

En liten boll....

Förutom att jag var arg, tjurig och besviken på mycket under gårdagen så hade jag faktiskt en kanon dag. Efter att Mollie lämnats i skolan tog Kennet och jag en tur i vår vackra bokskog. Vi sprang lugnt, det saknas vatten i bäckarna på berget nu och jag orkade inte bära med mej flaskan till honom, Han fick precis som jag bita ihop tills vi var hemma igen.

Jag for iväg och tog vaccinet, jag svängde inom en affär för att fixa en sommarpresent till Mollies taxichaffis. Vi vill visa vår uppskattning över att hon på ett säkert och väldigt trevligt sätt kör hem mitt mys till byn varje dag.

Jag hann precis hem tills min dotter kom, vi chillade lite och åt en lättare middag. Mollie välte även i sej en stor vattenmelon ;) Tisdag och det betyder handboll. Kennet fick vara hemma, det var på tok för varmt för honom att springa pass två för dagen, men för mej var det lagom. När löpningen för mej och handbollen för min dotter var avklarade körde vi ännu en dag ner till stranden för ett kvällsdopp. Termometern visade på 20 grader. Nästan lite ljummet. Det var mycket lek i vattnet vilket är underljuvligt att se. 

Dags för hemfärd och nattjänstgöring för mej i vedsvängen, det passet är något jag hemskt gärna lägger bakom mej. Ingen supernatt alltså.


<3


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar