söndag 6 juni 2021

Kväll med henne......


Arbetsdagen började 05:00 och 12 timmar i vedsvängen väntade. Pinnarna ska staplas vare sej det är helg eller vardag. 

Kennet och Mollie var hemma och tanken var att min dotter skulle ta någon form av sovmorgon. jo visst 07:45 ville inte Kennet var ensam mer så han såg till att Mollie skulle vakna och aktivera honom.

Dagen förflöt ganska smärtfritt och jag fick rapport om hur Mollie dag var. Att jag fick en bild skickad till mej med en stor smarrig glass på gjorde mej en aning avundsjuk. Det var Mollie och Mormor som var på tur till ett hak där dom gör sin egen glass. Olika smaker varje vecka. Myset hade valt blåbär ;) Bra val.

När jag kom hem fick jag informationen om att vi var bortbjudna på middag. Vi skulle ner till Nogesund och avnjuta en tallrik på restaurang Skutan. Väldigt trevlig personal och god mat till en fin utsikt på ett för kvällen helt stilla vatten.

Mollie och jag tog en sväng och kollade på båtarna efter maten, det var mysigt att gå där och småprata med henne en stund. Vi spanade ut över vattnet för och se om vi kunde se några sälar, det kunde vi inte.

När vi åter var hemma i byn, släppte vi ut Kennet och vi busade en stund med honom på gräset, jag passade på att ta en tvätten som hängt på linan och torkat under den sommarljuva dagen. Det var en bra kväll....




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar