söndag 27 juni 2021

Chill.....





Midsommaraftonsmorgon började med en löptur på berget för min del. Kennet och Mollie fick vara hemma och vila sej. Dom behövde det efter fjällvandringen. Jag var hemma halv elva och då hade jag hunnit med en kopp kaffe på undantaget också. Mollie sov fortfarande när jag kom hem. Men nu var det dags att komma upp i lodrät läge. 

Vi hade en chill förmiddag och lunchen intogs på undantaget. Matjessill och nypotatis som sej bör. Jordgubbar och grädde, efter det sen gick vi hem igen. 
Jag klippte gräsmattan och tvättade van:en så den såg ut som ny.
Sen vilade jag lite i soffan mellan tvättvikningarna, tvättandet och upphängandet på strecket. 

Tomt i kylen så in till ICA, en helt perfekt dag att åka och handla på. 10 bilar på parkeringen och hela affären för oss själva. Det gick väldigt smidigt. Mollie packade kassarna medans jag betalade. Vi är ett grymt team.

Hem med maten sen parkerade vi oss i soffan och kollade på en film. Bigfoot. En trevlig film, förvisso slumrade jag en liten stund och Mollie påpekade att jag snarkade ;)

En liten matbit på kvällen och lite snacks när vi tittade på den amerikanska upplagan av maskeradsångarna. Det blev en väldigt lugn midsommarafton för oss tre detta året. Och det är ju inte utan att jag saknade fröken särbo lite extra mycket när jag ensam gick till sängs. Men tanken är att vi snart ska ses igen. 




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar