måndag 28 juni 2021

Semesterfeeling....




En tidig morgon och jag hoppade i löparskorna bums. Jag befarade ännu en varm dag vilket gör att springningen gör sej bäst under morgontimmarna. Och gosse så mysigt det var, nästan lite kyligt på överarmarna i början av turen. Kennet envisades med att inte dricka där det fanns möjlighet så han var rejält törstig när vi var tillbaka efter en mil på berget.

Vi gick upp för att se hur statusen var på myset. Vaken var hon men det var minsann inte mer heller;) Hon skulle träffa en kompis och förslaget om att åka till poolområdet i Hällevik dök upp. Alla var med på förslaget och vi packade fikaväskan, hämtade kompisen och drog iväg.

Det var snålt med folk vilket var skönt, tjejerna badade och jag satt mest still i min stol och smuttade på mitt kaffe från en termos. Det kändes som semester. Ungarna flinade åt mej när det gått två timmar och jag inte förflyttat mej en millimeter under den tiden. Jag flinade åt att dom flinade åt mej. När vi var möra av badet körde vi hem till byn och vad passar väl bättre än att köra lite ved när temperaturen ligger runt 25 grader. Sagt och gjort. Jag hade sällskap av Kennet medans tjejerna hängde på Mollies rum och signalerade att det helst skulle hållas hund och vuxenfritt. Aj aj kapten sa jag och lydde order. 

Vi körde hem kompisen efter middagen och det var dags för packning. Mollie ska till samma kompis och bo över där och jag ska förflytta mej till den västra sidan av vårt land.
Jag hoppas får prova på lite nya saker som jag aldrig testat förut. Det passar bra när både barn och hund är kvar på hemmaplan.


På väg igen då...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar