lördag 12 juni 2021

Rabies....

Skolan avslutade. Stan väntar.


Det har bjudits på fantastiska sommarkvällar, havet håller stadiga 20 grader och kvällsdoppen avlöser varandra.

Det där med vaccin gäller inte bara oss tvåbenta utan även Kennet var i behov av en spruta, om vi skulle råka passera en gräns söderut med honom så måste han ha pass och en spruta med rabies noterat i passet. Det har han nu. Jag hade en väldig tur hos veterinären, jag var sent ute men dom kunde klämma in oss på en tid. Smidigt.

Fjärde klass. Jo fjärde klass. Ja det låter inte klokt, det var avslutning för min dotter. Tänk att vi fixat det tillsammans. Hon och jag. När jag hade varit hos veterinären med Kennet körde jag bums upp till mysets skola. Jag lyckades haffa min dotter för att växla ett par snabba ord, ge henne en kram och lägga upp riktlinjerna för dagen. Hon skulle nämligen dra ner på stan med sina kompisar. Ett härligt gäng med tjejer drog iväg. Och kvar blev jag och vår lille hund ;) Det blev en lite annorlunda skolavaslutningsdag. Ingen jordgubbstårta för oss inte. 

Jag började packa bilen med saker inför vår roadtripp. Precis när jag var nöjd och bilen var fullastad hör Mollie av sej och vill bada med sina kompisar. Jaha, bara att slänga ut alla grejerna och göra plats i bilen för fyra tjejer. Jag tog dom till stranden och där var dom i plurret ett par timmar. Klockan hann bli över sju på kvällen innan jag fick upp dom. Hem med alla kids som inte tillhörde min familj sen blev det en sen avslutningsmiddag och vidare väntade nattjänstgöring för mej.

Sommarlov....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar