fredag 4 juni 2021

Paddel....

Morgonen startade upp med gröt. På cyklarna och iväg till plugget. Jag följde Mollie dit sen vände jag hemåt igen. En snabb sväng med Kennet på berget. Vidare till vårdcentralen för att få ett par prickar undersökta.

Beslut fattades att två märken skulle tas bort. När det ska till att ske är oklart i detta nu. Allt är en aning upp och ner under rådande pandemi tycker jag.

Jag passade på att veckohandla innan jag for hem till byn igen. Kennet och jag parkerade oss på altanen. Jag behövde ljudet av fågelkvitter, doften av blommor och solens strålar mot min kropp. Herregud nu äntligen är det lite värme. Jag åt en väldigt sen frukost med havregryn och havremjölk, väldans gott.

Mollie skulle hänga med fritidsgården och prova paddla vid bron inne i stan. Hon och en kompis cyklade dit. Kennet och jag var nyfikna vi med så vi tog oss dit. Det blev en social tillställning för oss. Många att prata med vilket gjorde att jag inte la mej i min dotters göromål nåt nämnvärt, det verkar uppskattat :)

Vi fick avbryta aktiviteten, det var dags för handboll och vi skulle hinna hem med Kennet och Mollie skulle byta om. Lite mat i magen med sen var vi på rull igen.

Jag tog en springtur när Mollie lirade handboll på Bech planen. Hem och sen var det dags att fira en försenad morsdag och en försenad halvårsdag för min dotter. Middag och tårta sen var det minsann godnatt.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar