söndag 13 mars 2022

Mat i mängder…..







Jag och Kennet begav oss till Göteborg. Mollie var hemma och i skolan, hon skulle spendera helgen med en kompis. Det är så det blir i bland. Hon måste får utrymmet att växa och med det blir det plats för mej, en plats och ett utrymme jag inte haft så stort av innan. Vi känner oss friare båda två och det är fint.

Jag började med en match badminton med fröken särbo, jag fick däng och även en grym träningsverk i höger vad. Herregud vilken skillnad det är på träning och träning.
På kvällen var vi på en klättertävling och det imponerade stort på mej. Vilken styrka och vilken balans. Fantastisk kul sport att kolla på live.

När man är i storstan är det bara att välja och vraka på matställena. Vi valde indonesiskt, kinesiskt en brunch av amerikansk karaktär. Och även en rejäl portion närproducerad husmanskost. Det var helgens meny det. Och den smakade. Ja magnifikt.

Lite löpning och lek för Kennet i hundrastgårdarna i Slottskogen hann vi med. Det är nyttigt för den lille kaxiga terriern.

Vi var och kollade på en ny bil till mej och innan helgen var slut hade vi även varit på en husvisning i Varberg. Ja pendeln i livet är i rörelse minsann.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar