lördag 26 mars 2022

Pricken……




Jag har varit nere för räkning. Gosse så risig jag har varit. Det kom smygandes, trötthet, feber. Jag vaknade upp och var prickig på hela kroppen. Nä minsann då var det dags att åka till vårdinrättningen och få reda på vad problemet är.

Massa prover togs, dom skickades på analys, svar kom och jag fick order om att söka akut vård.
Mer prover. Det visade sej att mina vita blodkroppar var risiga, detta i sin tur gör att jag blir mycket känsligare för en infektion.
Nu hade jag fått ett virus. Ett namnlöst virus, ett virus som läkarna kallade snällt. Det gjorde inte jag. För sex veckor sen hade jag covid. Det var en barnlek jämfört med detta nya virus jag utsattes för.
En fruktansvärd huvudvärk. Känslan av att en tving sattes mot mina tinningar och spändes var brutal. Det hjälpte med ett par piller vilket underlättade mitt liv.

Men nu är jag åter på benen, glad för de är jag. Träningen får vänta lite. Det är promenader som gäller ett tag framöver. Men det är fint det med.




Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Krya på Dej. Vad rädd om dej och ha en underbar vecka.

    SvaraRadera
  2. Detta är en vanlig biverkning av covid vaccinet. Anmäl det och uppsök homeopat som j kan hjälpa dig att få det ur systemet. Vanliga mediciner dämpar bara och det kommer blossa upp igen på annat sätt. Vill inte skrämmas, bara hjälpa. Ser detta ofta efter vaccinet.

    SvaraRadera