fredag 25 november 2016

Löparmage...

Ingen muffins här inte. endast 52 pannor muskler :)


Uppstigning 04:15 pigg som en mört. Vet inte varför men så är det.
Mot gymmet och jag var där tidigt vilket var skönt, helt ensam.
Jag hoppade upp på bandet och började springa. Jag var lätt och stark. Hastigheten ökade hela tiden och jag kände inget stopp. Jag öste bara på.

Jag gjorde lite andra övningar och när jag spände mej i spegeln började jag flina. Jag såg så grymt fitt ut.
Jag måste vara sjukt lätttränad, jag har nämligen blivit så fitt av enbart lite löpning. Därför började jag snurra i min hjärna om det där med löparmage. Oftast associerar man just det ordet med en liten vända ut i skogen bakom en buske eller sten, under löpturen. Jag har gjort det massa gånger och fler lär det säkert bli. Jag har två löparmagar. Jag flinade åt mitt snurrande om magar och tog en bild på min löparmage, den utan nerdragning av brallorna då :)
Den såg bra ut. En snart fyrtiåring i topptrim. Jaajamensan så är det helt klart, eller?

Det lutade åt övertid på jobbet, jag tog höjd för det med min bror, att han skulle hämta myset om det behövdes. Men ett smärre haveri gjorde att vi avbröt vårt lilla test. Detta ändrade förutsättningarna så jag stämplade ut redan klockan tre. Upphämtning av mys och vidare för ett presentköp.

Hem och vi började med julbestyret. Detta är helt sjukt, men av sex julstjärnor som endast hängt snyggt och prydligt på vinden var fem lampor trasiga. Hur är det möjligt?
Smått tokig så funderade jag på om vi skulle köra och köpa lampor, men nej där gick gränsen, jag är en logistiker och avskyr onödiga körningar. De blir nog jul ändå och innan dess lär vi nog fått tag på lamporna.

Vi lagade en mycket smarrig middag. Jag tror jag ska bli kock i mitt nästa liv, enbart för att låta andra människor ta del av min fantastiska kokkons ;)
Mollie tog om och om och om. Jag me.

Och så är vi hund och hästvakt igen. Detta gör att vi har lite annat att sköta. Mat, vatten och rastning av hundarna. Mat, vatten och tillsyn av hästarna. Vi hjälps åt i familjen vilket underlättar det hela.
Och vi har väldigt roligt på kuppen.

En av sex....Sjukt men grant.Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar