söndag 20 november 2016

Balanserad....

Moln fabriken är igång....


Uppstigning. Jag hoppade upp klockan fem när klockan ringde, jag var tvungen att hoppa upp annars hade jag inte kommit upp på flera timmar. Jag var sjukt trött efter en lång natt med härliga samtal. Men självklart var det värt det. Sova kan jag göra en annan gång.

Jag satte fyr i pannan sen lämnade jag palatset och körde till gymmet. Ett lite lagom pass innan dusch, kaffe och arbetets start.
Ja dagen var inne när vi agnarna skulle skiljas ut från vetet. Det var uppstart försök ett av fabriken.
Vi jobbade på i ett grymt team. Jag satt bakom dator och skötte styrsystemet och grabbarna sprang som små illrar ute i fältet.
Smått galen höll jag på att bli på alla larm som tutade. Stressfaktorn var hög, men det är en konst och en övning att hålla sej lugn. Jag är inte riktigt färdig övad i ämnet, men det tar sej.

Min nya bekantskap förgyllde stora delar av dagen med trevliga samtal och bilder, det lättar upp minsann. Tiden går fort när man längtar och sen får svar ;)

Middag och för dagen stod pizza på menyn, det var sådär, jag fattar inte varför jag äter de, supergott när man trycker i sej de, sen blir det klök äckligt efteråt. För mycket liksom.

Jag fick ett mail av en person som jag inte kände, ett fantastiskt mail. Hon berättade att hon följde min blogg och hade gjort det sen dag ett typ. Att jag gav henne inspiration trots det tuffa jag gått igenom och att jag hela tiden fortsatte att kämpa på. Att jag har hjärtat på rätta stället.
Självklar var min tacksamhet mot henne stor. Att få den feedbacken av en främmande människa är stort, väldigt stort. Jag funderade lite på om hon kunde vara den som skickat blomman till mej. Mysteriet är fortfarande olöst i detta nu. Väldigt skumt men blomman är fin ;)

Det blev en sen avslutning men vår del av fabriken hickade slutligen igång. Vilket var super skönt. Vi lyckades ännu en gång med det vi var ålagda att göra.
Jag körde upp på palatsets gårdsplan när klockan slog fem. Mitt lilla mys hade hängt med morfar stora delar av dagen och dom hade haft det toppen, räfsat löv och gått på kamphundspromenad.

En lätt middag och lite lördagsmys i soffans hörn, tja det var den lördagen det.

Kvällen gick sen i utveckla tecknet. Min nya bekantskap och jag spenderade timmar i hop med att analysera, känna och utveckla känslor. Jag älskar detta stadiet med att lära känna en helt ny människa.
Hypotesen stämmer sällan överens med teorin.
Nu är vi inne i "När ska vi ses fasen" och ja visst är det lite pirrigt. Men egentligen så är det ju bara den ytliga delen, den känslomässiga och våra olika värderinga har redan framkommit. Spännande är det i alla fall.
Önska mej gärna lycka till ;)

Än så länge håller jag balansen ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar