lördag 19 november 2016

Lammkött.....

Fröken pyssel...

Att somna sent och vakna tidigt är en dålig kombo när man förväntas jobba som en gnu. Men det var min natt det.

Jag packade mysets frukt i väskan, hennes gympakasse och en liten påse med fredagsmys som skulle till undantaget för kvällens begivenheter. Allt fixat för mysets dag alltså. Min kvar. Dator, matlåda och nya underkläder. Allt tvingas man tänka på.

Det är ett intensivt skede på jobbet då fabriken ska tuffa igång, det krävs mycket jobb av alla avdelningar. Hela skutan hänger liksom ihop i alla ändar. Mycket som ska klaffa.
Det blev mycket funderande och problemlösning under dagen och inte blir det mindre att funderar över eftersom jag har en ny bekantskap som intresserar mej väldigt. En person som gör att jag väntar mej nya meddelande hela tiden. Detta är självklart ett ämne jag diskuterar med mina kära jobbarkompisar. Dom tycker att det är väldigt roligt att lyssna på mina spekulationer i ämnet. Att följa en kanske kommande kärlekshistoria på så nära håll har dom nog aldrig förut gjort. Och så öppet. Själv är jag lycklig över att jag kan bubbla mina känslor, så har det nämligen aldrig varit innan i mina förhållanden. Jag har alltid varit tvungen att vara tyst för att respektera antingen det ena eller det andra.
Vi är vuxna kvinnor och självklart respekterar jag personen i frågan men det känns ändå ok att bubbla om det, jag håller givetvis damen anonym och grabbarna har inte ens frågat om hennes namn, bara ålder vilket dom tyckte var lite lammköttigt av mej.
Ni är bara avis blev mitt svar ;)

Attityd...


Myset Vilhelmsson fick vara hemma med morfar under kvällen, jag jobbade hela fredagskvällen. Hennes skolkatalog hade kommit så den hade dom gått igenom. Önskelista hade skrivits, pysslande i massor och Scooby Doo hade kollats in.

Jag fick ett par timmar med min dotter på kvällen och vi fortsatte pysslandet. Vi packade hennes väska, täcke och kudde. En övernattning hos mormor och morfar stod överst på hennes lista. Hon älskar dessa övernattningar. Jag hatar hennes packningar. Man kan lätt tro att hon ska flytta för alltid. På grund av det stora lass som packats så fick vi ta bilen den futtiga lilla biten till undantaget. Galet.

En kväll med jobb och socialisering :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar