måndag 25 april 2016

Övertid....



En vecka som bestått av arbete från morgon till sena kvällen är till ända. Jag avslutade veckan lördag kväll klockan 21,00. Dessa sena kvällar har medfört att myset har sovit över hos mormor och morfar en natt och att hon blivit upphämtad väldigt sent dom andra kvällarna. Jag har sett henne tio minuter och det har varit tid då tänderna ska borstas och sagan ska läsa. De har alltså varit en mycket icke rolig vecka med familjen.
En meningsskiljaktighet med fröken flickvän gjorde inte precis heller veckan roligare. Vi löste den förvisso men tiden innan lösningen var inte rolig.

Jobbet däremot har varit intressant och givande. Det har handlat om ventiler, pumpar, vakuumtankar, flis, bark, transportband, skruvar, avlopp, lut, oljor, vatten och mycket mycket mer. En salig blandning och väldigt utvecklande.
Vi har lyckats med att få igenom materialet i alla ändar, flisen till stack och barken till sin plats. Mycket arbete kvarstår för att få linjen att prestera så som förväntat men vi är helt klart en bra bit på vägen.

Vi har varit ett bra gäng och vi har jobbat strukturerat tillsammans, vi har skrattat hejdlöst av roligheter och av trötthet. Med trettio timmars övertid så är man trött och med det fnittrigare än vanligt ;)
Vi har ätit gemensamma middagar på restauranger vilket har tightat oss än mer.
Detta härliga gäng kommer bli den absolut största saknaden efter det avslutade projektet, just nu vet jag inte hur det ska gå.

Löpningen har fått stryka på foten en hel del under veckan och söndags morgonen bestod därför av en väldigt tidig uppstigning. Jag sprang två timmar på frostig mark och solen stigandes på en klarblå himmel. Jag sprang på stigar och på skogsvägarna och jag njöt i fulla drag. Jag sprang sakta och bara njöt av naturen, de slog mej att björk och bok denna vår slår ut samtidigt. Det är inte ofta det sker. Vitsipporna stod i full blom och den tinande frosten droppade från grantopparna en helt fantastisk upplevelse.

För att få in mer löpning tog jag en tur i mördabacken innan middagen. Jag samlade in nästan tre mil. De var viktigt mil det. Dom rustar mej för ännu en extremt tuff vecka.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar