måndag 18 april 2016

Bro....

Cykelverkstan...


En ledig dag, så ovant.
Den var enkel att fylla, jag ställde klockan och halv sju var jag ute med mina löpardojor. 2.2 mil slutade turen på, tanken var något längre men lite kroppsliga bestyr gjorde så att jag avbröt i stället för att fortsätta. Det är inte alltid enkelt att vara kvinna.

Frukost med familjen. Mollie hade varit tydlig med att hon inte skulle äta förrän jag kom hem. Det var ovanligt och underbart att avnjuta gröten och kaffet runt fullt köksbord.

Vi tog en liten cykeltur och lite servic på cyklen sköttes undan, luft i däcken och en spänd kedja, nu är vi på banan igen.
En kopp kaffe slank ner på undantaget.
Fröken flickvän och fröken bonus var på äventyr men vi andra roade oss med än det ena och än det andra
Lite pyssel och målande med myset och mini genererade i energipåfyllning. Vissa dagar ger familjen väldigt mycket, söndagen var en sådan dag. När dom två kreativingarna kommer ihop sej kan vad som helst hända. Lite kritor och en cykel, vips var den nymålad ;)

Ja det var mycket cykel och det är skoj att hon gillar det så mycket. Vi lastade med den och for in till stan. In till bron. Den angrep vi i full vind från sidan och vi fick kämpa på. Vi körde över den och kom till lekplatsen, där hängde vi en stund. Liten värld, hux flux kom kusinen med mamma till platsen. De lektes en stund sen cyklade vi tillbaka, vidare till ICA för att köpa lite grädde, vi lyxade till söndagen och slog till med varsin glass. Så jobbar vi.

Kvällen bestod av att laga lite god mat och äta den, lite tittande på teve och vips var denna helgen över, det var en kort rackare.Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar