torsdag 18 augusti 2016

Fritids och skola....

Balansövning...



En lugn vecka för mej men en väldig intensiv vecka för myset börjar gå mot sitt slut.
Måndag morgon och det var dags för att börja på fritids. Jag körde henne och var med en vända inne i lokalen och kikade. Vi kramades och sa hej då. Inga problem där inte.
Dag två samma visa men när hon kom hem berättade hon att hon varit ledsen, jag frågade vad anledningen var men enligt henne själv var det inget. Svårt det där.
Mormor hämtade upp henne tidigt för att dagarna inte skulle bli allt för tuffa.
Vi tog en kvällstur ner till Hällevik och badade i poolen. Mini fick vara hemma och det var nog tur det, för den stora rutschkanan var välbesökt av damerna från Jockarp. Det var roligt och mysigt och nattningen gick väldigt snabbt på kvällen.

Lite träning...


Skolstarten inföll på samma vecka.
Vi tog en lugn skön frukost, det åts bra trots att jag tror att fröknarna var lite småspända på hur dagen skulle bli.
Vi körde in till skolan och det är lite klurigt med alla rutiner i början,  men jag tror nog att vi snart ska får kläm på dom.


Full fart...


Efter skolan tog vi en tur till fiket i stan, lite lyx så där första skoldagen är ju ett måste. Vi mammor vill väldigt gärna få ur barnen lite information om hur dagen varit. Mollie berättade att hon träffat sin fadder och att hon var olik sej på bilden hon fått, hon såg annorlunda ut i verkligheten. Hon hade i alla fall hämtat mjölk till myset under lunchen.
Fruktstunden hade uteblivit och tydligen hade det intagits glass.
Det fanns inga mjölkallergiska barn, men däremot fanns det en som inte tålde kött, allt enligt mysets Rapport.
Hon hade kramat sin kusin på rasten och det hade regnat. En sång hade dom sjungit och fröken hade spelat trumma. Lunchen bestod av soppa, den var god. Tja det var nog det hela, detta var mysets första skoldag. Det verkar varit en helt okej dag :)

Redo för första skoldagen....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar