onsdag 31 augusti 2016

Campare....

Vårt hem....


Jag är rädd för att campinglivet kommer att bli hårt. Ingen mer än jag vill sova inne nu längre. Det är surt med tanke på att palatset rymmer över 300 kvadratmeter boyta och alla vill sova i tält.
Det fnittras och det bäddas och det är mys överallt i den lilla boningen.
Jag sover dåligt, i natt var jag ute en sväng och tittade på en helt fantastisk himmel. Den var proppfylld av stjärnor.

Simskolan har nu tagit fart på allvar och vi är om möjligt ännu gladare över att vi kunde lösa simskoleproblematiken. Simfröken var helt fantastisk och det syntes att hon hade koll och det var helt på barnens villkor, hon anpassade allt efter barnens förmåga. Våra vilddjur hoppade och dök som små sälungar, andra barn var lite lugnare.
Det är ingen billig historia det här med simskola, men det är så väldigt viktigt att det blir bra och då är det helt klart värt varenda lite krona.

Skoj i badet :)


Löpningen har varit sparsam men jag har i alla fall kommit ut en liten tur och det i min ny tröja. Under löpturen funderade jag just på den, jag undrade hur många fler det är som har en sån fin tröja som jag har ;)

På jobbet har det varit kul och tufft. Just nu är vi inne i en testkörning och det är superkul. Det som är tufft är hur man ibland blir behandlad mindre bra för att man besitter en väldig massa kunskap. Jag är just nu en av tre personer som kan anläggningen bäst och konstigt vore annars, vi har levt med den i flera år nu. Men kunskap är makt och har man inte kunskapen så krävs det ibland fulspel för att hävda sej. Det kommer att genomskådas men just nu är jag lika förbannad ändå.
Men jag biter ihop och jobbar på som den duktiga medarbetare jag är :)

Denna vecka börjar även en ny era i vår familj. Myset och jag ska börja på karate, i alla fall ska vi testa två gånger och utvärdera det och se om det kan bli vår grej.
Tyvärr känns det som ett måste i framtiden för det svaga könet att se till att kunna försvara sej. Och vare sej jag är feminist eller ej så lägger jag all den skulden på männen. Tyvärr är de så att det är så många män som gör vår värld så mycket fulare och grymmare.

Nya tröjan....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar