tisdag 9 augusti 2016

Sång och golf......

Mollie fixade med kronan på huvudet :)


En dag som började med skönsång för en liten treåring. Det var så väldigt mysigt att närvara när hon ställde frågan om hon fick blåsa ut ljuset. Hon blåste enkelt ut det och sen startade paketöppningen. En bra start på måndagen.

Jag körde tidigt till jobbet, jag var nyfiken på hur läget var efter en veckas frånvaro. Allt såg stabilt ut vilket var glädjande, detta gjorde det möjligt för mej att stämpla ut redan vid tre. Skön mjukstart.

Att det finns föräldrar som beter sej lumpet mot sina ex är inte ovanligt, men att bete sej på ett vis där det går ut över barnen är långt ifrån okej.
Alla föräldrar borde väl vara skapta till att se till att göra det som är bäst för sina barn?
Nej jag tvivlar på det, vissa är så egoistiska och bekväma så att det helt och hållet går ut över barnen.
Vissa föräldrar vill till exempel inte att sina barn ska lära sej att simma, vilket jag har noll förståelse för.
I vår familj ser vi det som väldigt viktigt så därför har vi löst det på ett lite eget sätt. Ett sätt som gör det möjligt för barnen i familjen att lära sej det.
I stället för att tjejerna ska gå som det är tänkt en gång i veckan så har vi pratat med simfröken och fått till en deal att dom ska kunna gå två gånger varannan vecka och ingen gång den andra veckan.
Vi är så oerhört tacksamma och glada över den lyhörda simfröken som ger tjejerna samma möjlighet till att kunna få lära sej simma. Det går om man försöker :)
På tal om simning så skedde det en lite olycka sist vi var i badhuset, det ska vi kolla upp under dagen hos tandisen.

Måndagskvällen bjöd på god middag och en golfmatch mellan mej, myset och morfar. För dagen testade vi den nya banan i Norje boke, den var inte riktigt färdigbyggd, men vi hade väldigt roligt ändå.
Jag bjöd på både golfen och maten vilket givetvis uppskattades.

Lite häng i soffan fick avsluta dagen och det var skönt minsann.

Besatt av golfspel :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar