onsdag 17 mars 2021

Kung Kennet 1år.....

Självklart fick han ett ben....


Tänk att han fyller ett år. Vår lille kille. Det skulle klart firas ordentligt. Det började med frukost sen var det uppvaktning av Mollie. Två paket fick han, en leksak och en flaska nytt hår schampo. Han blev väldigt glad över sin lilla leksak och började leka med den bums. 

Efter att vi lämnat Mollie i skolan tog vi en springtur på berget, vi höll oss på stigarna och det var slirigt och blött. Men det var galet sjukt att springa på stigarna helt omålmedvetet. 

När Mollie kom hem från skolan fortsatte firandet, glasstårta till folket och glass till hundarna. Efter det väntade handboll för lilla fröken V. Vi körde till Bromölla eftersom att idrottshallarna är stängda i vår kommun.
Vi sa hej då vid hallen och Kennet och jag tog en promenad. Vi gick inom en kär väns hus på vinst och förlust. Hon var hemma och inte sen på att följa med oss på en promenad genom kvällen. En timmes energipåfyllande. Samtal om det mesta, högt och lågt. Vi gick genom kvarter och kikade på hus och trädgårdar, förbi kyrkor och på vägar med utsikt över sjön. Vi var tillbaka precis lagom till Mollie slutade träningen.  Hon hade haft ett bra pass och jag en bra promenad, en bra kväll alltså.

Hem och Mollie i duschen medans jag brassade hamburgare och stekta potatisar. Det var snabba ryck som gällde. Det väntade nämligen nattjänstgöring i vedsvängen för mej.

Kennet var trött efter dagen och jag tror att han haft en fin första födelsedags. Det verkade så i alla fall.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar