tisdag 2 mars 2021

Solceller......


Hemma i byn igen och det var åter vardag. Mollie väcktes och skickades till skolan. Jag och Kennet tog en promenad i Näsums bokskogar ihop med undantagshusets boende. Skönt med lite omväxlande natur. På vägen hem fick Kennet lift med min mor och jag använde mina ben för att ta mej hem. En mils springning gjorde mej gott. 

Hem och det var dags att ta tag i måstena för dagen. Dammsugning och torkning av golv. Pust.
Bilen tvättades och jag fyllde på mer vatten i spabadet. En kaffe i söderläge unnande jag mej en stund men sen var det dags för att veckohandla. Det blev en massa extra saker för Mollie ska på uteskola och då krävs en rejäl matsäck. Men nu är vi redo.

Jag ska investera i solceller har jag tänkte mej. Det känns som helt rätt läge för denna investering och jag känner mej väldigt vuxen och ordentlig som ser till att jag kan leverera ström till mej själv. Självförsörjning känns helt rätt.
Just nu har jag fått in en del offerter och förhandling pågår, det är lite knivigt och det är en hel djungel av företag och olika paneler och växelriktare och så vidare och så vidare. Men på något sätt känns det ändå som om det är köparens marknad så jag har ett par företag som svettas lite extra nu för att kunna leverera så jag ska bli nöjd ;) Vad det blir får framtiden utvisa.

Kvällen spenderade jag i en gigantisk tvätthög, jag var helt förtvivlad när jag såg den och jag trodde aldrig jag skulle få se botten av högen. Men tja det gick det med, som väl var.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar