torsdag 11 mars 2021

Sliter....


Från förr....

Det har varit några tuffa dagar jobbmässigt. och mer ska det bli innan veckan är slut. Det har inte funnits så mycket tid till annat vilket gör mej en aning frustrerad. Jag och Kennet har fått ta löpturer på berget i ottan. Rörelse är ett måste för oss.

Jag kom hem runt 22:00 och Mollie var vaken för det väntades studiedag, vilket betyder ledigt. Hon mötte mej i dörren med ett par papper i handen. Hon hade haft prov i skolan på dagen och tydligen hade hon redan fått det rättat. Hon hade dragit till med full pott. Hon är grym när det gäller skolarbetet, inget snack om den saken. Dock funderar jag på hur det ska gå den dagen när hon möter på motstånd, för den kommer komma.

Studiedags dagen körde jag henne till en kompis, dom två skulle sällskapa varandra under den lediga dagen och det verkar som om dom haft en fin dag. Mormor fick vara chaufför och hämta myset från kompisen och köra henne vidare till handbollsträningen. Även den hade gått bra och det hade tydligen tröttat henne en aning för när jag kom hem efter mitt pass sov hon som en liten griskulting under värmelampa ;)

Med endast en ledig dag i veckan skulle det prioriteras. Löpning i mördabacken med en vän och efter det lite häng i soffan smuttandes på kaffe och samtal om livet. Det är få dagar jag spenderar med vänner nu för tiden vilket gör det extra mysigt när det väl inträffar. 
En bra start på dagen och den kommer fortsätta glatt, idag kommer nämligen fröken särbo till byn.

Och så har jag nu skrivit på köpeavtalet gällande solcellspanel. Det känns bra och jag hoppas verkligen att det kommer funkar fint och att jag faktiskt gör något bra för miljön. 




Jockarp.

1 kommentar:

  1. Vilket klokt val att skaffa solpaneler. Dom kommer ge dig mycket glädje och bra för miljön. Ha en underbar helg. / Linda.

    SvaraRadera