måndag 8 mars 2021

Bohusleden....




Jag inledde helgen med ett nattpass i vedsvängen, det gjorde att jag under lördagsförmiddagen var en aning seg.
Jag vilade en stund på soffan men Kennet medan Mollie satt och spelade spel med en kompis. På eftermiddagen lastade jag in lite bra att ha grejer i bilen och gjorde mej redo för att köra de 30 milen till fröken särbo. För dagen skulle Mollie slippa bilfärden och i stället bo över hos en kompis, så hennes väska packades den med. Mollies logistik med lämning och hämtning sköttes av mormor.

Jag tuffade upp till Göteborg och vi åt middag och tittade på ett par program av farmen sen var det godnatt.
Morgonen började med kaffe på sängen, en lyx jag kan vänja mej vid hur lätt som helst ;) jag låg kvar och läste tidningen och smuttade på mitt kaffe.
Fröken Särbo började bygga en soffa till balkongen, jag var för trött för att bygga så jag nöjde mej med att sällskapa henne i vårsolen.

Vi packade kaffetermosen och tog oss till den första etappen av Bohusleden. Det var helt perfekt att gå på leden, väldigt snålt med folk och det var torrt på stigarna. Vi gick en mil i en vacker miljö och slutligen kom vi fram till vårt mål Gunnebo slott. Det låg vackert på en kulle och solen strålade mot det vackra huset. Vi hade inte tid att stanna och utforska omgivningen, vi var hungriga och hemfärd för mej väntade.

Ett restaurangbesök med mat från Indien avslutade mitt dygn på västkusten. Mot byn och Mollie.
Dörren på palatset öppnades klockan nio sen var det bums i säng. Vi var trötta och nöjda båda två efter vår helg.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar