onsdag 24 mars 2021

Jag pilot.....


Framsidan....



Solcellspanelen är nu på plats, nu väntar jag bara på strömkillen som ska koppla in den. Sen ska jag leverera min egen ström. Det är lite häftigt när jag tänker på det. Eget avlopp, eget vatten och nu egen ström. Vad blir nästa projekt tro? Det känns i alla fall väldigt bra just nu. Lite att slippa sitta i klorna på någon elleverantör. Hej frihet.

Jag har kört drönare över mitt hem. Jag spelade in ett par filmer och tog lite bilder. Allt var i utbildningssyfte inför den kommande pilotutbildningen. Alltid bra att praktisera saker. Jag lär mej lättare så.
Att det var en supergrym maskin råder det inget tvivel om, det blåste 15 sekundmeter i byarna när jag flög och det kändes ändå väldigt stabilt. Bilder och film blev okej tycker jag. Nu väntar jag till det grönskar lite mer sen ska jag ta en flygtur till över mitt hem.

Mollie är inne i ett bakstim och drog till med en ny variant av kladdkaka. Hon gick banans i receptet och jag måste säga att den blev inte så värst bra. Jag frågade om hon följt receptet? Det hade hon inte. Jag fick ta ett snack med henne om hur det ligger till. När man bakar måste man alltid följa ett recept, när man lagar mat finns det betydligt större utrymmer för att freestylar. Jag tror att hon förstod.
Hon bjöd ner mormor och morfar på kakan och eftersom att dom älskar sitt barnbarn över allt annat på jorden så fick hon ändå beröm godkänt av dom på bakverket ;) 
Jag bara flinade och sköljde ner kakan med ett par rejäla koppar kaffe.



Och baksidan.....



Jockarp.


1 kommentar: