tisdag 23 mars 2021

Ryttare.......





Fröken särbo har varit i byn och spenderat några dagar med oss. Fartfyllt som vanligt när vi drabbar samman ;)
Vi har varit på islandshästturridning och tänk att jag inte suttit på en häst på över 11 år.
Det är som att cykla har man lärt sej den så kan man det, men det var ändå ovant. Det är ju lite skillnad på halvblod och en islänning. Men det var en väldigt mysig tur, vi red i skogen och stannade för en fika i en glänta. Där släppte vi hästarna lösa medans vi avnjöt vårt kaffe. Vi galopperade på stranden och ja visst låter det romantiskt. 
Jag var grymt imponerad av fröken särbo som verkligen inte ha samma vana på hästryggen som jag, att hennes häst även tog beslutet att hoppa över en stengärdsgård och att hon satt kvar imponerade än mer på mej.

Mollie och Kennet har varit på hundskolan och det gick fint, han var helt slutkör efter en timme i hallen, Mollie var trött även hon. 
Vi har käkat väldigt god mat och vår egenbyggda pizzaugn levererade smarrig pizzor till oss. Frukt och glass till efterrätt var något myset fixade. Hon är grym på efterrätter.

En vandring på laxaleden, det var fint väder men det blev ännu finare under promenaden, solen sprack igenom och det slog mej när jag satte mej på en bänk intill ån att ibland behövs det inte mer än en bänk, sol och porlande vatten för att man ska känna att livet är fantastiskt.

Jag har fått slita en aning på hemmaplan också, allt är inte bara nöje i livet. Ved, ved och åter ved. Jag har kommit efter en aning med det jobbet. Men nu tog jag mej i kragen. Jag är inte klar än men jag är minsann på god väg. Pust.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar