söndag 29 maj 2011

Min dag :)


En sak som jag tänkt på är det här med skönhet det är något som har intresserat människor i alla tider och de intresseras mej med.
Detta att man nästan alltid kan finna något vackert i varje människa, man kan se en person som till utseendet inte är den fagraste, men någonstans i personen finns något fint och vackert, om det är fina händer, vackert hår, fina byxor, eller ett gott hjärta, men det finns då alltid något positivt man kan hitta.
Jag har kommit fram till, kanske egoistiskt och fräckt, men de jag kommit fram till det är att jag har aldrig varit vackrare än vad jag är nu när jag är inne på mitt 35:e år.
Jag känner mej helt enkelt perfekt.
Tänk att det skulle ta så många år att komma till insikt med vad som är viktigt.
Mollie har gjort mej, lugn, harmonisk, mogen, stark och fruktansvärt snygg.
Mollie mys Vilhelmsson klär mej helt enkelt som ingen annan gjort.
Tack för det mitt allt.

Och så idag är det då morsdag.
Herregud, det är stort det, min första morsdag som mor, de ni.....
Jag har svårt att sätta ord på känslan, men det är med en stolthet jag tänker på det.
Jag har då aldrig tänkt på denna dag som något speciellt, men när det för ett par dagar sen gick upp för mej att jag nu och för all framtid ska bli firad av min underbara dotter just den här dagen, så infann de sej en märklig känsla.
En känsla av tacksamhet och lycka, en tanke på att jag är en lyckans ost som fått privileget att bli mor, en mor till just de här lilla friska bedårande lilla livet.
En tacksamhet över att jag i mitt liv fick chansen att bli mor, det är absolut inte en självklarhet och inte alla förunnat.
Inte nog med allt underbart fint som jag nu får vara med om och uppleva med mitt mys, hon har även ordnat presenter till sin mor, hon fick lite hjälp till uppvaktningen av tant N, gulligt.
Om ett par år på den här dagen blir man väl bombaderad av teckningar kan jag tro.
Jag längtar.

Men allt har en baksida, när jag satt och tänkte på att det är brukligt att det är den andra föräldern som brukar hjälpa barnen med uppvaktningen av mamman på morsdag så kände jag en känsla av ensamhet och när jag sen fick ett sms av söta grannen där hon önskade mej en skön morsdag och att jag var den starkaste mamman hon kände, ja då kunde jag inte på något sätt hindra tårarna från att rulla ner på mina kinder.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar