lördag 14 maj 2011

Regnbågsbarn....


Det föddes ett nytt litet regnbågsbarn igår, dom lyckliga föräldrarna till en liten tjej på fyra kilo och ståtliga 55cm är numera Skåne töserna Carola och Ida.
Det är deras andra gemensamma barn och vem vet det blir kanske flera små, Grattis till er iallafall.
Myset och jag kommer åka ner och kika på godbiten inom det snaraste.
Roligt att se att de finns människor som uppskattar det här med att vi faktiskt har möjligheten till att få små söta pluttar och tar hand om sin familj.

Idag fick vi ta tag i det här med mat, de saknas ju alltid en del när man varit bortrest, vad trist det var på ica maxi om man jämför med den fina marknaden i Spanien, men vi fick hem vad vi skulle och de är ju huvudsaken.
Vi var inom en vän på fika, alltid roligt att prata gamla minnen, nu blev det lite lågt ibland med tanke på att hon jobbar på mitt gamla jobb, där dom hotar med uppsägningar, men de blev en hel del skratt också och det är ju bra.

Myset är lyckligt nu när hon är hemma i sin gåstol igen och kan ta sej fram för egen maskin, hon var lite frustrerad nu när vi var i väg då hon enbart fick nöja sej med att rulla i sängen eller bli upplyft av mamma.
De märktes att hon var trött igår, jag vet inte om den tuffa inflygning mot Kastrup gjorde sitt, för den var faktiskt bland dom sämsta jag varit med om, myset svarade kaptenen med att fylla hela blöjan och bodyn på vägen ner, men ner kom vi iallafall.
Och i natt har hon sovit som en liten stock.

Det var ju en tjej här för ett tag sen och gjorde ett reportage som ska sändas i radio till sommaren, det är nu färdigt och hon tog lite bilder på myset när hon var här, dom har hon nu skickat till mej, tack för det.
Det är alltid roligt med fina bilder och jag har ju vissa problem med att få kort med mej och myset ihop, man får fråga andra hela tiden, eller får man sätta på självutlösaren men det blir sällan bra.

Nu ska vi ut och titta till berget....


Jockarp.


1 kommentar:

  1. Nämen vad f*n Ica maxi?!
    Coop is da shit säger jag ju, jäkla judas..

    SvaraRadera