lördag 10 oktober 2015

Långmiddag....

Redo för dagis ;)


Fröken flickvän drog på morgonträning redan kvart över sex. Myset och jag tog det lugnt. Vi låg och pratade i sängen och vi valde kläder. Vi kammade håret och vi borstade alla tänderna.
För dagen skulle hon ha mössa, vantar och gummistövlar till sin sommarklänning. Jag älskar när hon väljer kläder själv. Hon är stolt över sina val och med det blir hon trygg.
Vi åkte till dagis och det blev lite lipande i vinkfönstret, jag vet inte varför, men förmodligen beror det på att hon var lite trött och att det var jag som lämnade henne. Det är ju lite speciellt.

Jag drog vidare till jobbet och jag hade en bra dag. Äntligen är jag klar med alla protokollen, nja lite kvar har jag men med det behöver jag expert hjälp.
Sista timmen innan utstämplig skötte jag undan städning av kontoret. Allt ligger nu på sin plats. Underbart att börja nästa vecka alltså.

Jag stämplade ut tidigt och körde mot dagis. Det var ganska snålt med barn på plats men dom var väldigt pigga.
Myset hade sin hylla fylld i vanlig ordning med en massa alster. Jag undra hur andra föräldrar gör med alla bilder och kreativa saker som skapas till höger och vänster. Jag har en hel låda full på vinden och myset är ju inte ens fem år än. Vad ska detta sluta?

Att komma hem till tillagning av tre rätters middag är inte fy skam, så såg min fredagskväll ut.
Vi satte oss till bords och vi åt friskt av alla tre rätterna. Lite hemmalyx sådär ;)

En timme med Alfons Åberg sen var det god natt.
Tidigt i säng även för mej. Idag är det ju dags för mitt femte marathon och det gör sej inte själv inte.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar