lördag 31 oktober 2015

Yoga och spa....

Här ska målas....


Tick, tack, tick, tack. Det är helt sanslöst hur snabbt veckorna går, vissa veckor tycker jag att det är bra, andra tycker jag att det är mindre bra.
Denna veckan har det gått fort och jag har en panik över min träningsmängd. Det prioriteras så gott det går. Men hänsynen till alla andra gör det ändå att jag får ta ett steg tillbaka och foga mej i situationen.
Jag längtar efter helgerna något vansinnigt mycket just nu. Är det verkligen så det ska vara, att man ska leva för helgerna? Förvisso gillar jag att var på jobbet, det är utvecklande för mej personligen och det är utvecklande även för projektet. Men det är för mycket tid just nu.
Det blir för lite tid för myset och ska jag då träna någon gång så blir det på Mollietiden, det är inte ok. Jag måste få ordning på allt annars är väggen nära ;)

Jag hämtade upp mitt mys på dagis, hon och fröken satt och kollade på bilder på sköldpaddor. Jag kopplade snabbt, självklart var det för att mormor och morfar är och spanar in dessa jättesköldpaddor.
Hon hade även levererat en present till mormor under dagen och det var en superfin padda. Hon kan min tjej.
Dagen på dagis hade varit bra, både spa och yoga hade hunnits med. I och med höstlovet så var det mindre barn på avdelningen och det är ju super. Allt fokus från fröknarna.

På kvällen föreslog jag badhus men i stället blev det bubbelbad hemma.. Hysteriskt kul att bada ihop. Det åktes kana och det döks. Stora delar av badrummet låg under vatten när dom små fröknarna var klara.
Saga lästes och sen slöts dom små bruna ögonen snabbt.

Plums,plums....

Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar