torsdag 15 oktober 2015

Massa bollar.....

Lite spel....


Jag fick styra med lämningen av trissen, tre ställen skulle jag stanna på, tja det tog sin tid så innan jag var på jobbet hade jag kört bil i 45 minuter. Härlig morgonaktivitet.
Jag börjar känna mej stressad emellanåt på jobbet nu. Det är hela tiden nya bollar som flyger i luften, vilka jag ska fånga. Det är kul men tuft ibland.

Nätterna har inte varit så särskilt behagliga dom senaste dagarna heller, jag har vaknat mitt i natten och inte kunnat somna om. Mycket tankar som snurrar i huvudet, tröttande tankar.
På dagen försöker jag bena ut vad det är som snurrar nattetid, jag lyckas föga.
Lite jobb....


Vi gör riskanalyser på löpande band nu på jobbet, ändå är vi ibland efter. Helt sjukt tempo.
En liten mer avslappnande aktivitet hade jag igår och det var att gå runt med en filmkille som skulle dokumentera vår värld, vår gamla värld och vår nya kommande.
Jag fick bära runt på hans stativ medan han bar på kameran. Det givande tur, det är trevligt med nya människor. Filmkillen berättade att han varit med och filmat antikrundan i många år. Spännande tyckte jag.

Tanken var hemfärd klockan tre, jovisst. Den löpturen uteblev. Hem kom jag halv fem. Jag måste bli bättre att följa planen för hemgång.
Myset hämtades på undantaget, hon var på gott humör och vi hade skön kväll. Vi kollade på filmen frost. Trevlig film med mycket musik.
Lite bus...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar