söndag 1 november 2015

Kransar och strandhäng....

Hjälp vid gravarna....


En riktig skitmorgon förändrades under dagen och blev en helt fenomenalt trevlig dag.
Jag tog med mej myset och lilla mini till alla kyrkogårdar runt om i kommunen. Kransar lades på plats och ljus tändes.
Tankar skänktes givetvis till personerna vars namn som stod på stenarna.

Vi kom hem och det startades upp projekt pyssel, jag var för dagen delaktig i pysslandet. Vi målade på allas händer och vidare slog man näven på pappret så färgen lämnade handen och fyllde pappret. Alla skulle vara med.


Resultatet....

Skiftbyte skedde i palatset. Det var min tur att får på mej löparskorna och bege mej ut på en tur. Turen varade i över två mil, precis vad jag behövde. Jag var sliten när jag kom hem och jag vätskade upp mej rejält. Kvarg och äpple i magen sen blev det en välbehövlig dusch.

Ut i bilen men hela gänget och med väskan som fröken flickvän packat med kaffe och kanelbullar. Vi körde till barnens favorit lekplats på stranden i Sandviken.
Dom leker ruggigt bra på platsen vilket gör att vi vuxna avnjuter kaffet till barnskratt och vågornas brus. Underljuvligt. För dagen var även kamphundarna med, dom gillade vattnet och leken även dom.

Fin middag lagades när vi kom hem igen och alla åt glupskt. Pepparbiffen var helt perfekt, jag älskar verkligen mat termometern. Allt blir så mycket enklare med den i huset ;)

En dag på stranden ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar