måndag 2 november 2015

Söndagsmys....

Lite gung....

Hästmatning och hundpromenad, det var min morgon. En härlig stund på berget i lugn och ro. Jag fick sällskap av min svägerska och hennes hundar den sista biten.
När kamphundarna torkats av och släppts in klapp jag en banan och sen var det hopp i löparkläderna. Turen varade i 17 kilometer. Sista biten hem fick jag lift av en jobbarkompis och hans tidningsdelerska.
Anledningen var att jag hade trubbel med min lilltå vilken gjorde vansinnigt ont. Det hade ramlat av en stor bit skinn och det sved väldigt stora delar av turen. Det var trevligt att snacka lite på vägen hem, sociala bybor ;)
Jag har på något vis lyckats skrapa ihop fyra mil i löparskorna under helgen. Starten var seg efter turen dagen innan men det släppte allt eftersom kilometerna rullade på. Jag är nöjd efter helgens balans mellan träning och barn.


Poserar på bryggan :)


Myset och jag hängde med lilla mini när fröken flickvän och fröken bonus var på kalas. Vi hade en mycket behaglig stund ihop med pysslande, ritande och klippande. Jag passade på att tvätta bilen under tiden tjejerna lekte ihop. Perfekt.

När dom andra kom tillbaka till palatset så lastade vi in oss och drog iväg. Kvällsmaten skulle intas vid Grundsjön. Vi grillade korv och vi busade i skogen. Det är så enkelt och så gott att äta ute. Barnen leker under tiden korven bli perfekt grillad och grillmästaren njuter i fulla drag av den underljuvliga doften.

En braig söndag helt enkelt.

Trissen friluffsar....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar