fredag 13 november 2015

Kämpa på.....



Vi har gjort ett aktivt val den senaste veckan. Det är att teven startas inte förrän tidigast 18,00 i palatset.
Detta på grund utav att vi ser det som viktigt att göra saker tillsammans.
Resultatet har blivit att teven inte varit på alls. Ett bra resultat, ingen har frågat efter det, ett tydligt bevis på att man ofta gör saker på rutin, dålig rutin.
Vi har i stället pysslat med målning, sällskapsspelande, potatisplock och skeppsbrott. Hur underbart är inte det då?
Ett dopp i badet har vi hunnit med på vår kvalitetstid utan teve ;) En bra vecka med ett viktigt test som verka lyckat.

På jobbet har det flutit på mycket fint. Just nu är vi inne i ett gott samarbete med alla firmorna. En symbios helt enkelt. Vissa fighter har jag fått ta, det hör liksom till rollen jag har.
Ibland frågar jag människor om deras jobb är värt att offra livet för. Och med dom svar jag får ibland verkar det som att svaret är, ja det är det. Jag förstår det inte även om jag kämpar på för att försöka sätta mej in i deras tankegångar. Det är helt omöjligt för mej hur mycket jag än kämpar på.

Lite löpning har det funnits tid till. En snabb tur för att känna på formen, jag måste ta det lite varligt med tanke på ett lopp som är i antågandet.
Jag har tackat jag till fröken flickväns idé om att jag ska följa med på ett av hennes gympapass. Det ska bli spännande och se hur kroppen reagerar, nackdelen är helt klart att jag kommer att ha 2,1 mil i benen med mej in på passet. Men jag ska kämpa på.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar