fredag 20 november 2015

Gymråtta....



Nu har jag befunnit mej i Stockholm några dagar.
Det har varit intressant. En kurs som hette utredning arbetsmiljö har levererat mycket lärdom. Mycket frågor som fick svar och massa nya möten med människor som brinner för säkerhet och arbetsmiljö.
Varje gång jag är på en kurs kommer jag fram till slutsatsen att min firma har kommit väldigt långt i detta evighetsarbete som handlar om säkerheten. Jag blir glad av det.

En kursare som jag träffat innan hade med sej sina träningskläder och vi drog fyra pass på gymmet. Tidiga mornar och även kvällspass. Hur bra som helst. Vi körde ca 50 minuter varje gång så förbränningen i kroppen hann aldrig sluta. Vi bara öste på.
Energi flödade och det berodde helt klart både på den fysiska träningen och på dom mycket intressanta samtalen vi hade.
Jag funderade mycket på dom där populära träningsresorna som finns. Man tränar, äter bra mat och umgås med trevliga människor. En sådan resa kommer vi förmodligen att testa vad det lider.
Men just nu får jag nöja mej med att simulerar det när jag är på kurs :)

Myset har bott hos mormor några nätter och det verkar varit underbart för henne. Hon har lekt med hundarna och hon har fixat morrötter till hästarna. Nya kängor har hon köpt men dom blev inslagna för att öppnas först på söndag när lilla prinsessan fyller fem år.

Jag har ringt hem varje dag men ointresset av att prata med sin mamma har varit stort. Hon har inte sagt ett ord till mej.
Längtan var alltså stor när jag väl hoppat ut från Taxin av att få hålla min lilla tjej i famnen.
Hon blev överlycklig av att se mej och det var ömsesidigt så klart. Underljuvligt.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar