måndag 30 november 2015

Femårsfest.....

Fiskspelet....


Söndagen bestod även den av arbete. Vi kämpade tillsammans inför den kommande stormen, vi hade ett gott samarbete vilket vi hoppas ska bära frukt. Vi vill inte att någon ska råka illa ut på grund av vädrets makter, men det var enormt mycket saker som var oklart när jag vid middagstid stämplade ut från bruket.

Utstämpling från bruket och instämpling i familjen, umgänge med familjen har det varit snålt med den gångna veckan. Jag har tuggat timmar på bruket och det har prioriterats före både familj och träning. Men stoppveckorna är speciella så är det.

När jag kom upp i allén till gården såg jag att fröken flickvän fixat till i rabatterna och fått upp lite ljusslingor. Så himla mysigt att komma hem till lite ombodnad.
Jag tog tag i mina sysslorna direkt, jag kände mej pigg och redo för festligheter.
Mollie kunde inte förstå varför klockan gick så sakta. Hon stod i fönstret och kikade ut men inget hände.
Det hon väntade på var sina vänner från dagis som hon bjudit in på sitt första kalas.
Äntligen kom dom och hon hoppade av lycka.


Det är inte lätt ;)


Alla ramlade in i samlad trupp och paketer öppnades. Mollie blev lycklig och hon hade lust att börja producera bland pysselsakerna bums. Här fick jag som den förståndiga vuxna ta tag i det hela och styra henne. Inget pyssel under kalaset.
Vi satte oss till bords och korv och bröd slank ner. Lite bus avlöste matintaget och det lossnade rejält på blygfronten. Alla sprang runt, runt, runt i huset. När det blev för vilt tog vi paus och angrep pinata. Alla slog men alla misslyckades med att få hål på den lilla dinosaurien, jag fick stötta till så att godsakerna ramlade ut. Vi samlade ihop dom och åt några små bitar innan det ställdes undan för att sen läggas ner i små påsar att ta med hem. Vi pimpade även påsen med en varsin tandborste vilket alla barn uppskattade väldigt.

Vi sjöng och hurrade för myset sen åts det glass i stora lass, lite hamnade på kläderna men det får man allt räkna med när det är fest. Leken fortsatte sen i lika hög hastighet som innan avbräcket. Det var verkligen full rulle vilket var superkul.
Vi var väldigt glada och tacksamma efter festligheterna. Det blev en hellyckad fest. Tack för det.

Festen.....




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar