söndag 17 juli 2016

Energi.....



Några timmar övertid och några timmars uttag av flex, ja det var ett måste i veckan. Jag har blivit sliten. Yttre påverkan i familjen där jag ideligen (inte bers men) förväntas att följa och vara nöjd över de rådande situationer som dyker upp. Jag förväntas även vara glad över överkörningarna som jag utsätts för. Även påverka och hårt tryck från jobbet gör att jag varit trött. Sen vet jag att en ultralöpare behöver återhämtning, allt detta i en kombo har alltså gjort mej sliten och lite less på de mesta.

Jag tog en långlöpning och jag umgicks med min dotter. Detta för att samla energi och komma på fötter igen. Jag återhämtar mej men det tar längre tid när man känner sej nere.

Lördagsmorgonen tog jag med mej en kompis på löpturen, min svägerskas hund följde med mej och det var underbart. Att skippa musiken i öronen och klocka, mätning och tid. Att bara dra upp på berget men min nya följeslagare var helt underbart. Jag sprang långsamt och höll pulsen ner, jag njöt. Vi kom hem törstiga men fulla av styrka.




En dusch sen bar det av med myset och mormor, vårt mål var Brunnsparken i Ronneby. Fantastiskt vackert. Vi gick in på café Mandeltårtan och det smakade utsökt. Vi smakade av det mesta, allt från mat, tårtor till glass. All in alltså.

Ett spontan infall tog oss till den lilla mysiga ön Karö. Jag har inte varit där sen jag var gravid, visst att vissa minnen från tiden när man var gravid och inom en snar framtid skulle stå som fru svischade förbi. Jag var lycklig då.

Myset tog ett litet försiktigt dopp och jag och mormor satt på land och njöt av utsikten.
Energipåfyllning i stora proportioner.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar