torsdag 28 juli 2016

Test....

Nya kompisar...


Sovmorgon i palatset. Halv nio masade jag mej in till min dotter och kröp upp till henne. Jag klappade henne försiktigt på kinden och hon grymtade till. När hon slog upp ögonen såg hon förvånad ut. Hon undrade varför jag väckte henne, skulle vi åka någonstans blev frågan.
Jag förklarade att jag var på myshumör och att jag hade semester vilket möjliggjorde väckningen.

Vi åt en lugn utdragen frukost, kaffet avnjöts i små små klunkar. Det var en underljuvligt start på dagen.

Jag gick ut och hade lite bilvård. Jag kollade oljan, fyllde på spolarvätska och tvättade utsidan och skräp på insidan plockades bort. Nu väntar tankning annars är kärran klar inför semestern.
Bruket har stugor i närheten av Strömstad som dom välvilligt lånar ut till oss anställda. En vecka där med bad och krabbfiske väntar.
Firman är bra på att se till att vi anställda har möjliget till rekreation. Tack för det.
Barnen ser fram emot utflykten väldigt mycket men kanske är det jag som ser fram emot den allra mest. Jag behöver ett miljöombyte och det är inom det snaraste det :)

Ryggen är fortfarande inte helt okej men jag gjorde små aktiviteter ändå. En runda med röjsågen vilket kanske inte är den bästa aktiva vilan för ryggen, men det såg ut som sju svåra år runt husknutarna så det var ett måste.

Jag chillade lite med mina föräldrar och kaffet slank ner, efter det kände jag mej redo för att prova att springa, skulle kroppen okeja det eller ej. En nyinvesteringa av löpskor gjorde mej än mer sugen på att springa en tur och det var ren kärlek.
Allt kändes toppen, jag sprang i skogen för att inte belasta mer än nödvändigt. Jag tog mördabacken en gång och hennes lillasyster en gång, jag var ruggit pigg och kroppen höll, ingen smärta någonstans. Lycka.

Myset och fröken flickvän hade roat sej med att sy klänningar. Hundklänningen prioriterades och det var en överlycklig tjej i Månsagården. Hon uppskattar sina klänningar väldigt och hundarna är så söööta enligt myset.
Vi tog en gemensam dusch lilla fröken och jag, men efter det åkte den nya klänningen på igen.

Så nöjd över sin klänning :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar