fredag 1 juli 2016

Teater....



Fröken flickvän överaskade mej med en teaterkväll i Norje. Hon hade till och med kollat upp min möjlighet till att vara ledig med min chef.
Det var supermysigt och roligt att se amatörteatern som lovat att spela teater på sommaren i tre år. Detta var andra året och vi har prickat in bägge föreställningarna. Spänningen är olidlig inför nästa år.
Myset var med mormor och morfar på restaurang, tydligen hade hon imponerat med att tömma en stor tallrik med mat, mej impar hon inte på, hon äter som en ponny och det vet jag ;)

På kvällen när myset somnat tog vi fram ostbrickan och mumsade på den skedde till ett nytt avsnitt av Oitnb. Vi har några få avsnitt kvar sen börjar livet utan teve igen, vi längtar dit men samtidigt är det en grymt bra serie som vi inte vill missa.

På jobbet har det gått framåt, vi kommer snart åter att gå in i en väldigt intensiv period, den andra linjen är i startfasen och jag får nog helt klart räkna med några tuffa veckor framöver.

Löpningen går fint och det känns bra att springa i ett lugnare tempo, det är något jag jobbat med och som nu faktiskt börja funka. Rädslan just nu är att detta lugna tempo trots allt är för högt. Jag har forskat i salttabletter och vätskeersättning. Jag har även varit hos docktorn på bruket som tagit njurprover. Jag är förberedd och kroppen fungerar utmärkt, frågan är bara om den fungerar lika fint efter nio mils löpning.

Vi håller på för fullt att planera in min 40-åriga födelsedag. Den är tänkta att firas på annan ort, den orten innefattar flyg och lyxhotell, inget mindre än fem stjärnor duger på min dag ;)
Jag älskar att planera resor.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar