måndag 7 februari 2022

Färdigställa…..

Ögonsmärta de lux….



Jag behövde lite pauser i själva renoveringen i min dotters rum. Jag hade en jävulskt smärta i ögonen. Men efter dag ett med corona så vaknade jag pigg som en mört vilket gjorde att vi kunde ösa på och färdigställa hennes rum. Vi var så lyckliga båda två över att vi gjort det tillsamman. Och Mollie var sååååå nöjd.
På kvällen när vi var klara kom så hostan, antagligen fullständigt normalt, jag vara bara glad över att jag blivit av med smärtan jag hade dagen innan i ögonen, en smärta som höll på att göra mej tokig.

Vi lagade falukorv och makaroner och åt framför en film på tv, det blev en mysig kväll. Annars blev kvällen lugn, vi käkade glass och chillade. I säng var jag redan klockan nio på kvällen. Kroppen läker av vila.

Jag funderade lite över det där med att vara sjuk, att det var väldigt många år sedan jag inte kunde utföra mitt arbete. Eller jag hade kunnat gjort det nu med men vi är Mitt uppe i en pandemi så det klokaste är att hålla sej i från folk. Men jag minns inte när jag hade en sjukfrånvaro dag senast. Vilket självklart är skönt. Nu hoppas jag bara att mitt lilla mys slipper undan, eller iallafall slipper lika lindrigt undan som jag. Just nu kan vi bara vänta och hålla oss hemma i palatset.

Mys i det nymålade rummet.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar