lördag 5 februari 2022

Positiv……


Konstnären 

Det har varit en stökig vecka. Mycket jobb och många som varit sjuka runt om kring mej. Mollie och jag har förvisso varit pigga men man kan inte ta någonting för givet just nu.

Jag och fröken särbo har inte lyckats lösa logistiken så det blev en helg hemma för mej och Mollie på tu man han. Jag började dagen med en promenad med Kennet. Jag hade ont i näsa och bakom ögonen. Det var något som inte stämde. Vi kom hem och jag och Mollie skulle använda vår lediga helg på ett effektivt sätt. Vi hängde på låset på målarbutiken. Vi köpte ett par spannar färg och några nya rollar. Inom Ica för inköp av diverse överlevnads grejer sen hem igen. In Med pinalerna och vi välte ner frukosten sen var vi redo.

Maskeringstejp fram och sen gick det undan. Jag blev tjallig i magen och efter ett besök på huset lufsade jag ner och tog ett covid test. Hoppsan det var positivt vilket var negativt men jag var inte så värst förvånad. Alla är ju typ sjuka nu.

Men jag hjälpte Mollie en del och sen vilade jag en del. Jag hade fortfarande ont i ögonen vilket var väldigt jobbigt. Och så var jag ju tvungen att hålla avstånd från min dotter vilket inte heller är det enklaste. Hon fick inte ens en godnatt kram när det var dags för sängen. Det kändes inte bra men vi hade inget val.

                            Jag tror jag är smittad…


Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Krya på dej Leonora.Jag hoppa din dotter slipper det.

    SvaraRadera
  2. Stackare. Insjukna förra torsdagen. Det är ett skit :(

    SvaraRadera