måndag 12 juni 2017

Självmedicinering......

Tummen upp på den ;)


Sovmorgon till halv nio, jo jag tackar ja. Men sen var det minsann slut på friden. Någon slags gummiband i olika färger som man sätter ihop och som sen bildar armband och halsband har det snöats in på alldeles. Klök jag avskyr pyssel men Mollie älskar det.

Jag valde istället disk och tvätt och en kopp kaffe. Vi tog en brunch med makaroner och grillad korv, det var bra.
Jag var lite nere och det av anledningen saknad. Jag ogillar att ha något som sen försvinner. Även om det bara är en kort tid så stör det mej.
Självmedicinering följde. I löparskorna och berget låg där grönt och skönt endast för mej. Jag kände mej ovan dom första kilometrarna men när mördabacken besegrats första gången var jag i form och stark som vanligt.
Jag sprang in på små stigar där jag fick koncentrera mej på att lyfta fötterna, tänka, andas och bara vara. Ja njöt.
Efter 27 km och två vändor i mördabacken stod jag avskalad och tömd på allt vad bitterhet över saknaden heter. Jag var åter i balans. Att jag även fick ett samtal som tryggade mej ännu mer i min livssituation gjorde att jag kände ro. Och det är viktigt.

Ett infall om pizza, japp, alla var sugna så undantaget bjöds på mat och Mollie levererade stort. Hon välte i sej hela pizza själv, helt otroligt. Vi tog en slät kopp kaffe på maten men Myset tog en glass. Hon hade alltså mer att ge gällande födointaget.

Vi drog hem och badkaret väntade unga fröken Vilhelmsson. Det var minst sagt behövligt det.
Hon är grym på att skita ner sej.
Jag tog en vänta till med tvättmaskinen och dess innerhåll.
Jag kammade min dotters hårsvall och det tog ca 30 minuter att reda ut det. Hon lär aldrig bli flinitskallig i alla fall det är en sak som är helt säker.

Nattningen blev ombytt, jag var supertrött och Mollie var pigg. Hon somnade till slut och jag vaknade ;)
Jag hasade mej till tandborsten och vidare in i sängen som var nybäddade, det är verkligen lyxigt det. Så underljuvligt att krypa ner, trots att jag gjorde det ensam.

Ett nytt kuddfodral kanske ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar