onsdag 21 juni 2017

Upp&ner.....

Sitt vanliga jag....


Jag vaknade upp med en lättad förkylning, jag frisknar på mej snabbt minsann. Men för den sakens skull så kommer ändå löparskorna stå i hyllan ett par dagar till. Man ska vårda sin kropp.
Jag stärktes av känslan över att jag var piggare men en annan känsla gjorde min morgon till ett stort kämpande mellan förnuftet och just känslan. Giganternas kamp alltså.

Jag valde att fokusera på annat ett tag och det kallas jobb, det var mycket av den varan men jag hade väldigt roligt på kuppen. Att jobba ihop med personer som skulle platsat på vilket psykhem som helst gör dagarna väldigt skiftande. Jag skrattade vansinnigt mycket.
Tidigt avslut på dagen för att komma hem i tid.

Vi hade simskola för sista gången denna terminen och det gick super vilket var en fin avslutning. Inga problem för myset att hoppa i och övningen med att hämta ett djur på botten fixade hon galant, super roligt att se hennes mod.
Vi tackade simfröken och önskade fin sommar sen bar det iväg för restaurangbesök med mormor och morfar.
Mathaket låg vid en strand med tillhörande lekplats så när maten beställt hängde vi där en stund. Vi gungade och vi hängde upp och ner. Mollie började och självklart kände jag att jag ville visa att även jag var så vig och våglig så att jag med kunde hänga upp och ner. Något stel var jag men det gick och ja jag impade stort på min dotter ;)

Jag intervjuade grabbarna som höll på att fixa med en bryggan om hur badtempen var. 17 grader löd svaret, humf, det är på tok för kallt för mej.
Middagen serverades och varje talrik tömdes. Så jobbar vi. Mätta och väldigt belåtna körde vi hem till hög musik som vi sjöng med i för fulla halsar, vi har kul när vi kör bil myset och jag.

Vi hade en hel del att pula med när vi kom hem, än det ena än det andra, eller tja, jag hade det, Mollie drog det längsta strået så hon landade i soffan och kollade på sommarlovsprogrammet. Hon är rutinerad lilla fröken.

Nu kommer jag att vara oanträffbar i en tid så blogginläggen kommer att vara väldigt få, kanske obefintliga en tid. Men jag kommer tillbaka.
Glad midsommar till er alla.....


Lika som bär ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar