torsdag 15 juni 2017

Alkohol problem....

Årets skörd....


Uppstigning, tandborstning, löpning. Perfekt start på dagen. Jag var pigg och var sugen på långtur men nä det får finnas gränser på njutningar i arla morgon. Jag har ett jobba att sköta och det sköter jag med bravur just nu. Jag håller på att diska undan allt inför min kommande långledighet. Det börjar dra ihop sej, först stundar en Midsommar på okänd ort vidare resor, pride, bus, mys och chill. Ja det finns helt enkelt inte plats för arbete i mitt liv ;) Det ska bli så sjukt skönt att bara vara ett tag.

Jag hade i alla fall en vansinnigt rolig dag på jobbet, jag har extremt lätt till skratt just nu och det tar jag vara på.
Gällande känslor så var jag med om en ny erfarenhet för ett par dagar sen. En känsla jag aldrig upplevt innan. Det var ett känslomässigt kaos. Ena delen av mej ville gråta för att få utlopp för alla känslor, för allt fint, den andra delen av mej ville skratta. Det blev en konflikt i mitt inre och jag kunde inte reda ut det just där och då. Jag älskar nya upplevelser men detta var ett förvirrat tillstånd.
Så ja just nu är jag glad över att det är skrattet som tagit överhand, jag är bra på det. Att skratta alltså ;)

Myset hämtades upp på fritids av mormor redan runt middag, skönt för henne. Jag passade på att veckohandla efter jobbet, trist att göra det ensam men jag bet ihop.
Desto roligare var det när jag gick in i affären med den gröna skylten för att köpa vin.
När en person som är absolutist går in där för att köpa vin kan det sluta hur som helst. Och det gjorde det med. Jag har aldrig druckit vin och begriper således inte ett smack om det.
Jag visste att det skulle vara vitt och rose men det skulle vara ett ljust rosevin, humf. Ok jag gick på färgen och på priset, det billigaste skitet lät jag stå. Jag tänker att det är bättre kvalité om priset är högre (så är det kanske inte, vad vet jag)
Jag är medveten om att okunskap kostar och det kan jag skriva under på. Jag spatserade ut med två påsar med sju flaskor vin. Ja jag flinade åt det när jag gick därifrån. Ur lådan så det smäller om det. Dåre.

Jag körde hem och vi grillade korv, denna underskattade rätt. Det smakade utsökt i sommarvärmen.
Myset ville gå en hundpromenad så jag blev ensam kvar hemma. Ovant, full fart på stereon, gahhh vad jag gillar det.

När hon kom hem igen satte vi oss ner i soffan och tittade på alla hennes saker från det första skolåret. Mycket hade jag sett innan men en del saker var nya för mej. Hon var så stolt och hon visade och berättade för mej. Det är stunder jag älskar, stunder när hon för och jag följer.
En bra kväll helt enkelt.


Humf, hur tänkte jag här ;)


Jockarp.

1 kommentar:

  1. Det blir kanonbra. Det mesta smakar gott i sällskap med andra��

    SvaraRadera