onsdag 1 april 2015

10 år.....

Bus....


Tio års jubileum. Helt otroligt, tio år på bruket.
Jag funderade över det när jag satt i bilen på väg dit. Sju år på Stora enso och nu tio år på Södra cell. 17 år i samma bransch och jag kan inte mer. Ja det var så tankarna for.
Detta diskuterade jag med ett antal personer under dagens arbetspass. Vissa personer som är lite småbusiga sköt i öppet mål och spädde på mina funderingar. Min chef sa att han tyckte det var bedrövligt och att jag bara kostat företaget en massa pengar ;). Glimten i hans ögon gick inte att missta sej på. Jag boxade till honom lite lätt i magen och flinade.
En reflektion jag gjorde under alla mina samtal i ämnet under dagen var just det att man funderar aldrig över vad man kan utan man fokuserar oftast på det man inte kan. Frågan man borde ställa sej är varför det är så.

Något jag vill kunna mer om är datorer så igår styrde jag upp en 8 timmars lång kurs där speciellt utvalda deltagare ska lära sej mer om Excel, word, power point och lite andra matnyttig saker som vi har användning av internt.
Jag var väldigt nöjd med min beslutsamhet som ledde till att kursen blir av.

Jag pysslade med mer saker på min tioårs dag bland annat ett kommande studibesök och även här känner jag att lite cred till mej själv är på sin plats. Vissa saker kan man inte förlita sej på andra utan man får helt enkelt fixa det själv. Sagt och gjort. Det blir en vända till Varberg i April.

Hem från kneget och i löparskorna. Tråkmånsväder och bamsegympa gjorde att turen slutade på 9 km. Jag anlände till gympasalen en kvart efter starten och det jag mötte var ett par små tjejer som var helt toppade. Dom sprang som vildar tillsammans och dom skulle imponera på varandra hela tiden. Dom höll ihop som ler och långhalm. Helt underljuvligt att se och höra deras skratt och bus.
Maten stod på bordet när vi kom hem och den slank ner i full fart, allt för att leken skulle kunna ta ny fart. Jag tog en het dusch sen väntade det nattning.

Förberedelserna inför vår stundande resa till påsk är i full gång. Vad ska packas och vad ska vi hitta på? Ja det är frågan det :) härligt ska det bli i alla fall.


Kommande semester ;)

Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar