fredag 3 april 2015

Tio papp......

Påskafin....


Myset fick inte sin vilja igenom angående önskan om att får vara kyckling på dagis. Utstyrseln fanns inte att finna i palatset. Men nog så söt åkte hon i väg likt en liten sockersöt påskkärring.
Festen på dagis verkade varit bra och det är det viktigaste. Jag blev glad hela dagen när jag fick bilden på mitt mys skickad till mej. Jag skrev ut den bums och satte upp den bredvid min dator.

Själv hade jag en kalas dag på jobbet, jag började med en sittning redan klockan sju och där löstes en hel del. När jag kom till mitt kontor hade påskharen varit där. Ägget som vi tömt på fem kilo godis var uppfyllt till kanten igen, gaaaah, bara att börja tugga igen:)

Möte, möte möte. Ja så var dagen. Men jag hann med att spara tio tusen och med det kände jag mej mer än nöjd, jag sken som solen när jag glatt lämnade mitt rum. Jag sa till grabbarna att nu när jag fick tio papp på fickan så stämplat jag ut i vettig tid.
Jag drog hem till mitt mys och det stundade ridskola. För dagen var det utomhusritt i skogen, helt fantastiskt. Vi travade över stock och sten och på några ställen hoppade den lilla hästen, namnet på dagens stjärna var Cikorias, en trevlig liten tjej. Rundan drog ut på tiden så myset satt på hästryggen i en och en halv timme, de passade henne perfekt.

Vi klappade den lilla ponnyn sen sadlade vi av. Myset borstade och kratsade hovarna, allt ska skötas.
Med lite tidsnöd lämnade vi sen ridskolan och skyndade oss hem, fröken flickvän skulle på festligheter så trissen skulle hänga med mej. Busiga som vi var hängde vi upp bra mycket längre än vi brukar. Vi gör som vi vill ;)

Nu väntar semester några dagar och här ska njutas av lugnet och av barnskratt. Glad Påsk alla ljuvliga människor.



Coooling ;)
Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Hej Leonora! Halkade in här för ett tag sen och brukar kika in lite då och då. Är imponerad av dina maraton! Ska själv ge mig på en halvmara i gbg i maj. Mitt första lopp någonsin. Så jag ville väl bara kika in och tacka för inspiration. Glad påsk!

    SvaraRadera
  2. Hej Josse
    Vad roligt att jag kan inspirera.
    Lycka till på varvet, själv har jag aldrig sprungit det men det måste ju vara en grym upplevelse, så ha så skoj ;)

    Vänligen Leonora

    SvaraRadera