torsdag 16 april 2015

Fullproppad.....



Ett par väldigt intensiva dagar i Varberg är till ända. Det var intressant, lärorikt och väldigt roligt. Att träffa människor i samma bransch med liknande jobb gör att man får ett enormt utbyte. Vi tog med oss mängder med vetskap hem till vårt bruk och vårt projekt.

Jag ringde hem för att säga godnatt till myset och jag sa att jag älskar henne. Hon svarade med samma rader och det var helt underbart. Ibland är fröken fyraåring stingslig och vill inte prata i telefon men nu gick det fint vilket jag var glad för. Jag tänkte på henne mycket på kvällen när jag kröp ner i min säng.

Efter en dag på bruket gjorde vi ett besök på sågen. Ett gigantiskt sågverk och det öppnades upp en ny värld för mej, detta var väldigt spännande.
Från sågen gick vi vidare till en pelletsfabrik och även där fick vi en bra rundvandring med mycket nyttig information. Jag var fullmatad med nya saker i huvet som skulle landa och bearbetas.
Jag fotograferade mycket vilket är bra, det är lättare att komma ihåg vad man sett och upplevt.

Ingen ro och ingen vila. Jag var hemma med familjen några timmar sen var det dags igen. Ytterligare ett pass på fabriken. Det bestod mestadels av möte.
När jag hämtat hem trissen från dagis och fröken flickvän kommit innanför dörren drog jag iväg på en liten löptur, det har varit sparsamt och nu är det nära. Maran på söndag kommer bli allt annat än lätt.
Löpturen jag tog var inte lätt den heller, de var en kort tur men kristallerna i örat spelade ett spratt med mej. Jag hade svårt att fokusera synen. Måtte det släppa innan söndag.




Nu väntar det datorkurs hela dagen och det lär bli väldigt intressant det ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar