lördag 25 juni 2016

Midsommar.....

Mycket bad i veckan ;)


En rolig, givande och intressant vecka går mot sitt slut. Det har varit mycket på jobbet som vanligt men vi har hunnit med lite sociala trivsamheter vilket vi ser som viktigt.
Löpningen har prioriterats när övertidsarbetet lugnat sej. Hela familjen är involverad i att jag måste få in en väldig massa kilometerar just nu. Kroppen behöver stressas rejält för att sen få lite välbehövlig vila innan det stora loppet.
Jag har endast lagt in en vilodag i veckan men jag har varvat långlöpning med backe och något pass lite kortare men snabbare. Tufft program alltså, men roligt.

Midsommarafton firade precis som vi ville, jag sprang på morgonen medan svärmor var i huset och bjöd på frallefrukost.
När jag kom hem gav trissen och jag oss i väg för att plocka sju sorters blommor till kransarna. På vägen lyckades vi få med oss en av kamphundarna till allas förtjusning så klart ;)

I väntan på stången :)


Vi åt lunch i hop med mina föräldrar, sill och nypotatis det är väl vad som stod på de flesta svenskars matbord.
Vi röjde lite och sen drog vi i väg till Valje för lite dans runt stången, det var en skön stund i skuggan, att bara sitta och glo på folk funkade perfekt för mej.

När vi firat färdigt där körde vi vidare till Sandviken, barnen badade i timmar, vi hade grillen med oss så lite paus i simmandet blev det i form av korvintag.
Vi fick åka hem i all hast när magen satte igång på en av dom små. Hemma vid halv åtta och alla landade i soffans hörn.

En aktiv och rolig dag var till ända.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar