lördag 18 juni 2016

Mjölkis....

Balanserar....


Myset vaknade redan klockan fyra på morgonen. Omställningen med tiden är inte enkel alltid. Jag som skiftarbetare har haft det enklast vilket är helt förståligt. Jag är tillbaka i den Svenska dyngsrytmen.
Ett problem som jag dock haft är extremt svulna ben efter flygningen. På vägen över Atlanten hade jag inga som helst problem men vägen tillbaka var fruktansvärd. Huden räckte liksom inte till på benen.
I ett försök att få bukt med det gick jag runt i mina långa Kompressionstaihts hela dagen. Jag tog en löptur i dom även om det var för varmt för långbyxa. Allt för att få bort telefonstolparna till ben.
Träningen har inte varit optimal over there, det har varit för hett. min bror och jag var ute på en liten tur men det blev inte mer än ca 5km någon gång i Orlando. I New York drog jag till med 12 km i Central park en morgon och det var en härlig tur.
Nu är det allvar igen helt enkelt och det är ett måste, tiden går fort och snart är det lopp igen.
Rundan här hemma slutade på 13 km och det var en perfekt tur, nya sköna Asics skor och en ny skiva med Herr Winnerbäck i öronen. Det kan liksom inte bli mycket bättre.

Jag lagade en fantastiskt god middag, husmanskost när det är som bäst, potatis, kött och brunsås. Som jag längtat efter det. Medan jag pysslade med det fixade fröken flickvän med tvätten, det blir en hel del efter en tio dagas tripp. Trisst jobb det där med tvätten vilket det gör mej väldigt glad över att jag slipper.

Myset var låg på kvällen och ville inte äta, hon som aldrig någonsin tackar nej till mat gjorde en grimas som var tydligare än ett nej ;) jag lät henne hållas, jetlaggen kan tydligen ta olika vändningar. Vi spelade lite Uno ihop och innan nattningen fick jag i allafall i henne en banan. Hon somnade pang redan klockan sju.

På kvällskvisten roade jag mej med att leta upp en lite ask som myset fick i doppresent. Med den asken var tanken att hennes mjölktänder skulle förvaras i och under Amerika resan trillade den första lilla mjölkisen ut. Så nu är hon om möjligt ännu sötare än vanligt ;)

Med träningskläder blir man stark ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar