söndag 26 juni 2016

Strandhäng....

25 grader....


Löpning i nio km i en fruktansvärt syrefattigt miljö, Tanken var en längre tur men det var helt omöjligt, svetten pumpade ur min kropp och jag fick inte tillräcklig med luft i lungorna. Jag ombestämde min tur och drog rakt över berget hem igen.
Istället packade vi badväskan med diverse bra att ha saker för att klara dagen på stranden. En helt fantastisk dag. Solen vräkte ner över oss och småttingarna låg i hela dagen.
Russinhud var bara förnamnet när vi tog upp dom.

Jag fick akut åka från stranden en stund, plikten kallade, beredskap vilket innebar att jag inom två timmar skulle infinna mej på bruket om någon behövde mej. Jag var där inom en timme men jag fick ett samtal när jag stod på parkeringen där jag fick info om att dom löst problemet själva. Bra där. Jag drog tillbaka till stranden.

Lite fika....



Vi avvecklade badande och for hem och fräschade upp oss. Nästa moment på midsommardagen var att lira minigolf.
Tjejerna tycket det var superkul att spela och det tycket jag med, segraren i matchen heter Leonora Vilhelmsson :) Där ska skåpet stå.

Vi fortsatte vårt helgfirande med att köpa thaimat och vidare körde vi ner till innerhamnen, där slog vi oss ner och år vår mat på en bänk till underljuvlig utsikt.
Hmm vi fortsatte därifrån till glassbåten. Glassarna slank ner och efter det blev det hemfärd. Klockan var mycket och ja, vi började bli trötta.

En heldag utomhus med familjen, det är lyx det.

Kvällsmys...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar