lördag 22 augusti 2020

Hemma igen......




Vi lämnade fjäll, renar, hjortron och Dalarna efter en helt fantastisk vecka.
Hem kom vi till ett dunderhett Jockarp. Gräset i trädgården var totalt avbränt och fötterna ömmade när man gick där barfota.

Vi åkte till stranden en dag och vi tog med oss både Kennet och en kompis till Mollie. Vi badade allihop till och med Kennet. Han gillar det måttligt.

Mollie och Kennet kurs på hundskolan har börjat och första passet gick fint, det var dock utan hund ;)
Vi vet inte hur det kommer att funka för vår lille kille brottade ner tant Nettans hund lite väl hårt när dom träffades första gången. Kennet är hård. Och jag tror att man måste vara snabb i korrigeringarna i början så han fattar att han är långt ner på rangordningen.
Men vi får se. Träning ska ju ge färdighet sägs det.

Jag har jobbat ytterligare ett pass på fritidsgården och det var superskoj. Jag lirade pingis i vanlig ordning och socialiserade mej, En bra dag på jobbet liksom.

Och det där vi kallar för vardag har smugits in under veckan. Mollie har börjat skolan. Mellanstadiet. Hua, det låter ju inte klokt. Allt verkar ha gått bra dom första dagarna och det är viktigt. Ingen är gladare än jag över det. Det är alltid lite spänt första skoldagen.

För mej återstår ännu en veckas ledighet och den tänker jag spendera med att träna Kennet, springa och köra ved. Och så lite annat skoj också tänker jag ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar