lördag 29 augusti 2020

Spel och mys....

På span.....


Fredagen inleddes ledigt. Jag var helt fri och fick göra vad jag ville av dagen. Jag började att värma svamp pastan till min dotter se gick jag för att väcka henne.
Hon var seg som kåda men upp gick hon slutligen. Hon välte i sej all mat och var med det redo för sista skoldagen denna veckan.

Det ösregnade och min bil som precis varit på service fick in en vända till. Jag hade glömt säga till om torkabladen. Nu byttes dom i alla fall och en helt ny värld öppnades för mej.
Jag körde till min vän andra sidan berget och vi tog en promenad med hund och barn. Det var inte mycket som var tort när vi efter en timmes tur åter var hemma.

Jag körde hem och släppte in Kennet, sen gav jag mej ut igen. Nu i löparskorna. Och om det regnade innan så var det ingenting mot vad som skulle möta mej uppe på berget. Det var helt hysteriska skyfall.
Jag flinade gott när jag kom hem och slängde av mej varje litet plagg. Inte en tråd var torr :)

Mollie kom hem och jag for iväg, jag skulle till posten och så skulle jag hämta hem Mollies cykel. Väl hemma igen började jag med middagen, vi bjöd ner mormor på mat också vilket var trevligt. Hundarna lekte vilket var bra för vår lille kille.

Vi hade en lugn och skön kväll. Ett avsnitt av bäst i test sen lirade vi Monopol. Jag sopade banan med lilla fröken Vilhelmsson vilket var roligt. När jag insåg att jag gick segrande ur spelet hoppade jag på henne och skojbrottade ner henne i soffan, vi flinade gott båda två. En mysig kväll.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar