måndag 10 augusti 2020

Västkusten.....



Den långa ledigheten började med en vecka på västkusten hos fröken särbo. Det var allt från krabbfiske till resturangbesök till svampplockning och bad.

Vi åkte till Tjörn en dag och gick i skulpturparken Pilane. Helt klart värt ett besök. Det stora ansiktet vid namn Anna var fantastiskt att se och uppleva. Den var placerad långt uppe på en kulle vilket gjorde att den kändes betydligt större än den faktiskt var.

Vi körde vidare till Klädesholmen där vi bara strosade omkring i de smal gränderna. Vi åt en fantastisk måltid precis utmed vattnet. Det badades och hoppades från klipporna. En såndär perfekt sommardag.

Krabbfisket ja, en underbar upplevelse. Att bara ligga på en brygga och vrålglo ner i vattnet för att se när krabban fångade sitt byte. En ganska ovanlig upplevelse för både Mollie och mej. En fin upplevelse.

Vi tog Van:en och parkerade oss vid en sjö i Falkenberg. Där träffade Mollie en kompis, dom hängde i två dagar och hon njöt verkligen av sommarlovet. Jag promenerade en del med Kennet och fröken Särbo fiskade. Hon bjöd på nyfångad och grillad abborre. Gäddan som fastnade på kroken släpptes tillbak i sjön.

Vi var i Varberg och surfade, eller försökte surfa. Jag fick hjälp med att fånga vågorna och jag stod faktiskt upp på brädan några gånger. Det coolaste var när jag själv lyckades fånga en våg och ställa mej upp. Det var ännu en ny erfarenhet och jag gillar det. Jag lär mej mycket :)

Nu har vi bytt västkusten till Dalarna och här blir vi en vecka. Sista dagarna innan skolan åter starta och vi har planerat att njuta till fullo.






Jockarp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar