torsdag 30 juli 2020

Nu ledig.....




Jag har gått på långledighet vilket känns väldigt bra. Att spendera mer tid med min familj. Det absolut viktigaste.

Mollie och jag var på självplockning av bär, vi plockade två lådor hallon och slog till med ännu mer jordgubbar. 15 liter till. Tja vi blir smått besatta båda två av att plocka bär. Och det är så väldigt roligt att göra det tillsammans.

Fröken särbo har varit i palatset så även när jag jobbade mina sista pass. Det var det mysigaste jag upplevt att få krypa ner till henne i sängen efter avslutat nattpass i vedsvängen. Jag log och jag grät av känslan. Så vackert att känna henne nära.

Sömnen har blivit en bristvara men med en månads ledigt och känslan av attjaggörsomjagvill så tänker jag sova när helst jag känner lust :)

Fröken Särbo har fyllt år och det ville vi ju fira. Jag beställde hennes favorittårta och hon blev väldigt glad över den.
Även våra små gåvor som vi fixat gick hem. Så roligt att bli uppskattad. Mollie hade tagit på sej finklänningen för dagen, hon gillar verkligen att fira och göra saker speciella för andra människor. En god egenskap som jag självklart uppskattar att hon har.

Vi har grillat och ätit middagen ute varje kväll. Jag drack en alkoholfri öl för att verkligen befinna mej i lådan och fira in semestern ;)

Sommarkväll....


Och så kom så äntligen vårt Spa-bad. Ett väldans jobb att lyfta det på plats, men med gott samarbete kände vi oss nöjda. Temperaturen sköt snabbt upp och Mollie skulle självklart i. Hon kommer få gäla.
Hon har även börjat intressera sej för att snickra, jag tror att det beror på altanbygget och på att det finns material mitt framför ögonen på henne. Hon drog igång och byggde en stol som hon skulle ha växter på. Vi fick ge henne en hjälpande hand i bland men kreativiteten och ingenjörskonstens stod hon själv för.


Stolbyggaren....

Och chillaren.....

Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar